Taller nadalenc: Pastisseria saludable per a infants i joves

En aquest taller els nens i nenes d’entre 8 i 15 anys tindran un primer contacte amb la cuina i la pastisseria saludables.

Durant la sessió s’expliquen pas per pas aquestes dues receptes: Brownies saludables nadalencs i Cheesecakes sense forn nadalencs

Aprendreu a fer diferents tècniques i elaboracions.

El format és masterclass, tot i que l’alumnat ajuda.

T’hi esperem a la cuina de l’Ateneu. 

De 8 a 15 anys

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

30 de novembre

Preu: 28€ (sòcia/soci: 25€)

Professora:

  • Maria José Muñoz Llavero

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz Llavero

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.