Taller nadalenc: Pastisseria saludable per a infants i joves
En aquest taller els nens i nenes d’entre 8 i 15 anys tindran un primer contacte amb la cuina i la pastisseria saludables.
Durant la sessió s’expliquen pas per pas aquestes dues receptes: Brownies saludables nadalencs i Cheesecakes sense forn nadalencs
Aprendreu a fer diferents tècniques i elaboracions.
El format és masterclass, tot i que l’alumnat ajuda.
T’hi esperem a la cuina de l’Ateneu.
De 8 a 15 anys
Dissabte de 10.30 a 12.30 h
30 de novembre
Preu: 28€ (sòcia/soci: 25€)
Professora:
- Maria José Muñoz Llavero
Conceptes a treballar:
- Introducció teòrica
- Aplicar tècniques d’elaboració
Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.