Monogràfics de pastisseria: Dònuts decorats

En aquest taller es faran dònuts de pa de pessic de llimona decorats de colors, les farem molt atractius i divertits tant per a infants com per a joves.

En aquest taller es treballarà la tècnica de les masses batudes i màniga pastissera per aplicar-la i la tècnica de decoració amb xocolates.

Dissabte de 10 a 12 h 

29 de gener 

Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€) 

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Professorat:

  • M. José Muñoz

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.