Gyozas dolces i salades

Les gyozas són una espècie de crestes d’origen japonès, saltades i després cuites al vapor. Poden tenir múltiples farciments, les salades són les més típiques, de carn, de verdures, de marisc… però també es poden fer dolces i en aquest taller farem les salades de carn i verdures i les dolces de poma caramel·litzada amb canyella.

En aquesta classe aprendràs la tècnica per fer-les, des de fer la massa, els farcits i tancar-les tal i com ho fan els japonesos, un cop tinguis la tècnica ja podràs farcir-les de tot allò que a la teva imaginació se li acudeixi.

Divendres de 18 a 20 h 

21 de gener 

Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€) 

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.