Taller de flaix


El Flaix és una eina que tenim sempre a l’abast, però que el subestimem. Generalment l’usem de manera totalment automàtica i només quan la càmera ens ho demana.

El flaix té moltes més utilitats que il·luminar una escena quan hi ha poca llum, de fet el flaix l’acabareu usant més de dia que en condicions de poca llum.

A part de la funció principal d’il·luminar una escena el flaix té altres funcions no tant usades, però imprescindibles per a fer cert tipus de fotografies.

El curs està destinat a explicar el funcionament del flaix i entendre totes les funcions que té i en quines situacions les utilitzarem.

Aquest curs serà més teòric que pràctic.


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.


Divendres de 18 a 21 h

15 i 22 d’octubre

Preu: 45€ (sòcia/soci: 40€)Cal portar la càmera, el flaix i els manuals d’usuari


Professor:

  • Ramon Cugat

Conceptes a treballar:

  • Funcionament del flaix
  • Funcionalitats del flaix

Ramon Cugat

Treballa com a fotògraf especialitzat en Natura i Patrimoni des del 2003. Des del 2005 ho combina amb la formació en fotografia a diferents centres cívics i associacions fotogràfiques principalment de Barcelona i el Vallés, però també de la resta de Catalunya.