Tallers de pastisseria saludable
Divendres de 18 a 20 h
24 de gener
- Delícies de coco sense farines
- Bescuit de xocolata sense gluten i sense sucre en 5 minuts
- Mug cake de pastís de formatge i gerds sense gluten
Divendres de 18 a 20 h
21 de febrer
- Bescuit de llimona i coco sense gluten en 3 minuts
- Muffins de xocolata sense gluten i sense sucre
- Gofres de xocolata saludables sense gluten i sense sucre
Divendres de 18 a 20 h
14 de març
- Mini pastissos de formatge i cafè
- Pasta de te sense gluten: Vieneses de cacau i Galetes diamant de festucs i nabius deshidratats
Dissabte de 10.30 a 12.30 h
22 de març: Pans antiinflamatoris
- Pa de llavors de lli sense gluten i proteic
- Bagels de cúrcuma i xia sense gluten i antiinflamatori
- Gofres de blat negre sense gluten i antiinflamatoris
Professora:
- Maria José Muñoz Llavero
Conceptes a treballar:
- Introducció teòrica
- Aplicar tècniques d’elaboració
Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.