Tallers de pastisseria saludable

Divendres de 18 a 20 h

24 de gener

  • Delícies de coco sense farines
  • Bescuit de xocolata sense gluten i sense sucre en 5 minuts
  • Mug cake de pastís de formatge i gerds sense gluten

Divendres de 18 a 20 h

21 de febrer

  • Bescuit de llimona i coco sense gluten en 3 minuts
  • Muffins de xocolata sense gluten i sense sucre
  • Gofres de xocolata saludables sense gluten i sense sucre

Divendres de 18 a 20 h

14 de març

  • Mini pastissos de formatge i cafè
  • Pasta de te sense gluten: Vieneses de cacau i Galetes diamant de festucs i nabius deshidratats

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

22 de març: Pans antiinflamatoris

  • Pa de llavors de lli sense gluten i proteic
  • Bagels de cúrcuma i xia sense gluten i antiinflamatori
  • Gofres de blat negre sense gluten i antiinflamatoris

Professora:

  • Maria José Muñoz Llavero

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz Llavero

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.