Monogràfics de pastisseria per a infants i joves

La cuina i la pastisseria pot ser molt bonica i original, a més de boníssima. Aprèn-ne amb aquests tallers amb María José Muñoz.

 

23 d’octubre – Taller de galetes 3D – Pinyata de carbassa

En aquest taller es construirà una carabassa 3D de galetes amb sorpresa a l’interior. Amb les construccions 3D amb galetes es treballa, el volum i la psicomotricitat fina entre altres aspectes.

El resultat final de la peça, una carabassa pinyata farà que la festivitat de Halloween sigui d’allò més divertida per als infants.

.

20 de novembre -Pastisseria salada: Porquets de pernil dolç i formatge 

S’elaboraran peces individuals de pernil dolç i formatge amb pasta de full en forma de cara de porquet.  En aquest taller es treballa la capacitat espacial i l’encaix per donar forma a la cara del porquet, la psicomotricitat fina i la creativitat.

No et perdis aquest taller tan divertit.

.

11 de desembre – Taller de galetes de gingebre decorades amb glassa

Les galetes de gingebre són un clàssic de Nadal, al taller es faran les galetes de gingebre en forma de nino i es decoraran amb glassa. S’explicarà com fer les galetes i la glassa amb les diferents textures per a cada ús; es decoraran amb glassa.

No t’ho perdis, aquests ninos de galetes t’hi esperen.

De 8 a 15 anys

Per complir amb les mesures COVID cada infant farà la seva pròpia elaboració

Cal portar davantal i carmanyola

Dissabtes de 10 a 12

Preu per taller: 26€ (sòcia/soci: 22€)

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Treball en grup
  • Tècniques de rebosteria
  • Pastisseria creativa

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina els les pàgines Tartas de Luna Llena i autora de Dorayaki Revolution té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.