Mona de Pasqua

Fes la teva mona de Pasqua. En aquest taller aprendràs totes les elaboracions necessàries per a elaborar la teva pròpia mona de Pasqua actualitzada i també trucs de pastisseria, bany mirall de color i altres elaboracions que també podràs fer servir quan facis altres postres o elaboracions.

Cal portar davantal i carmanyola, la resta del material està inclòs. No calen coneixements previs de cuina.

Divendres de 18 a 20 h 

1 d’abril 

Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€)  

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Professorat:

  • M. José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Elaborar Mona de Pàscua de xocolata
  • Processos i acabats
  • Creació d’un niu amb la tècnica RKT (Rice Krispies Treats).
  • Estructures amb ous de xocolata

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.