Mini assortit de magdalenes

Magdalenes bàsiques, magdalenes integrals, magdalenes d’arròs amb let, magdalenes sense gluten i sense lactosa

El format és masterclass, tot i que l’alumnat ajuda.

T’hi esperem a la cuina de l’Ateneu. 

En aquests moments aquest curs no està diponible.

Si essteu interessats, podeu escriure un correu a secretaria@ateneu.cat per estar informats si el tornem a programar.

Disculpeu le molèsties.

Monogràfics de pastisseria:

Assortit de cookies: Divendres 10 de febrer de 18 a 20 h

Pastís sense forn: xocolata vegana: Divendres 24 de març de 18 a 20 h

Professora:

  • Maria José Muñoz Llavero

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz Llavero

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.