Tallers de cuina japonesa: Sushi i Ramen
MAKI SUSHI:
– Hosomki (alga per fora)
– Uramaki (arròs per fora)
– Futomaki (maki XL)
SHOYU RAMEN
– Fons de pollastre i tocino
– Tare (salsa)
– Toppings
Maki Sushi i Shoyu Ramen
Divendres de 18 a 20 h
7 i 14 de febrer
Preu: 54€ (sòcia/soci: 48€)
ALTRES MONOGRÀFICS DE CUINA JAPONESA:
- Izakaya. 13 i 20 de març
- Ramen. Shoyu Ramen. 15 de març
- Pastisseria japonesa. 29 de març
Professora:
- Marta Codina i Ballesteros
Marta Codina i Ballesteros
Marta Codina és una cuinera professional formada a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, amb més de deu anys d’experiència en el món de la docència. Especialitzada en cuina japonesa, ha participat en nombrosos showcookings, escoles de cuina i esdeveniments gastronòmics.