Tallers de cuina japonesa: Izakaya
És el nom que reben diversos bars i restaurants al Japó i que ofereixen un menjar ràpid per després de treballar.
IZAKAYA 1
– gyozes de porc i verdures
– yakitori ( broxetes de pollastre)
– tempura
IZAKAYA 2
– Fideos yakisoba
– Pollastre karaage
– Edamame
Dijous de 19 a 21 h
13 i 20 de març
Preu: 54€ (sòcia/soci: 48€)
ALTRES MONOGRÀFICS DE CUINA JAPONESA:
- Sushi i Ramen. Maki Sushi i Shoyu Ramen. 7 i 14 de febrer
- Ramen. Shoyu Ramen. 15 de març
- Pastisseria japonesa. 29 de març
Professora:
- Marta Codina i Ballesteros
Marta Codina i Ballesteros
Marta Codina és una cuinera professional formada a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, amb més de deu anys d’experiència en el món de la docència. Especialitzada en cuina japonesa, ha participat en nombrosos showcookings, escoles de cuina i esdeveniments gastronòmics.