Assortit de cookies

Cookies de cacahuets, cookies de xoco-moka, cookies de civada i nabius.
El format és masterclass, tot i que l’alumnat ajuda.
T’hi esperem a la cuina de l’Ateneu.
Divendres de 18 a 20 h
10 de febrer
Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€)
Monogràfics de pastisseria
Mini assortit de magdalenes: Dissabte 28 de gener de 10.30 a 12.30 h
Pastís sense forn de xocolata vegana: Divendres 24 de març de 18 a 20 h
Professora:
- Maria José Muñoz Llavero
Conceptes a treballar:
- Introducció teòrica
- Aplicar tècniques d’elaboració
Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.