Lettering: l’art de dibuixar les lletres


El Lettering és una pràctica artística que ha experimentat un augment de popularitat significatiu els últims anys. La seva llibertat creativa ha captat l’atenció de milers de persones que, sense necessitat de tenir unes habilitats de dibuix especials, han vist en aquesta disciplina una manera única i directa d’expressar idees.

Amb aquest taller de tres sessions aprendrem els primers conceptes i començarem a dibuixar els nostres primers esbossos.

Treballarem diferents correccions o ajustaments i finalment executarem la peça final per obtenir la nostra primera obra de Lettering. Un cop finalitzat aquest taller tindrem els coneixements de tècniques i materials necessaris per continuar desenvolupant el nostre camí i seguir experimentant amb totes les possibilitats del dibuix de lletres.Per al primer dia cal portar llapis, goma i fulls A3


Dimecres de 10 a 12 h

Del 6 al 20 de juliol

Preu: 45€ (sòcia/soci: 40€)Professorat:

  • Gerard Rodríguez

Gerard Rodríguez

Dissenyador professional amb més de dotze anys dexperiència i fundador de Pompi Studio, un estudi especialitzat en el lettering, la tipografia i diferents branques del disseny gràfic com el branding, el packaging o el disseny editorial.