Lettering nadalenc


El Lettering és una pràctica artística que ha experimentat un augment de popularitat significatiu els últims anys. La seva llibertat creativa ha captat l’atenció de milers de persones que, sense necessitat de tenir unes habilitats de dibuix especials, han vist en aquesta disciplina una manera única i directa d’expressar idees.

Amb aquest taller de tres sessions aprendrem els primers conceptes i començarem a dibuixar els nostres primers esbossos.

Treballarem diferents correccions o ajustaments i finalment executarem la peça final per obtenir la nostra primera obra de Lettering. Un cop finalitzat aquest taller tindrem els coneixements de tècniques i materials necessaris per continuar desenvolupant el nostre camí i seguir experimentant amb totes les possibilitats del dibuix de lletres.

Ens centrarem en la preparació de felicitacions de Nadal per poder personalitzar els nostres regals.L’art de dibuixar les lletres

Felicitacions i regals personalitzats           


Dimarts de 19 a 21 h

30 de novembre, 14 i 21 de desembre

Preu: 45€ (sòcia /soci: 40€)


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.Professorat:

  • Gerard Rodríguez

Gerard Rodríguez

Dissenyador professional amb més de dotze anys dexperiència i fundador de Pompi Studio, un estudi especialitzat en el lettering, la tipografia i diferents branques del disseny gràfic com el branding, el packaging o el disseny editorial.