Ioga salut (Hatha-terapèutic)

El ioga és una de les sis escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC. Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal. La pràctica del ioga es basa en un exercici físic que dona molta importància a la respiració, ja que és controlable conscientment i d’aquesta manera també podem arribar a controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Hi ha diferents tipus de ioga, segurament el més conegut i practicat d’ells sigui el Hatha Ioga. Això és degut a que és potser la millor opció per a iniciar-se en el ioga. Tot i que tradicionalment el Hatha Ioga és un exercici físic però també espiritual, s’acostuma a practicar sobretot com a exercici tipus gimnàstica, molt basat en la pràctica de postures del ioga coordinat amb la respiració.

Totes les postures s’adapten a les persones i a les seves possibilitats, per això tothom és benvingut, i no cal experiència prèvia en ioga o altres disciplines. Aquests grups són adptes també per a persones amb alguna limitació lleu de mobilitat. Part de la classe es fa amb cadira

Apte també per a persones amb alguna limitació lleu de mobilitat

Part de la classe es fa amb cadira

Dimarts de 12 a 13 h 

Dijous de 12 a 13 h 

Del 18 d’abril al 22 de juny 

Preu: 76€ (sòcia/soci: 67€) 

Per evitar contagis, en els cursos presencials caldrà que cadascú es porti la màrfega

Professora:

  • Isolda Rocamora Pàmies

Conceptes a treballar:

  • Postures de ioga adaptades
  • Agilitat
  • Força
  • Concentració
  • Relaxació

Isolda Rocamora

Isolda Rocamora Pàmies

És professora de ioga a l’Ateneu des de fa més de 10 anys, i porta els grups de Ioga Salut, Ioga Hatha i els grups de Ioga de l’Espai Família, el de mares i nadons i el d’embarassades.