“No ho llencis!”: Cuinada oberta d’aprofitament al Mercat de Pagès
El dissabte 8 d’octubre, a partir de les 11.30 h al Mercat de Pagès que organitza l’Ecoateneu a la plaça de Sant Pere, la cuinera Rosa Montoriol compartirà receptes i trucs per aprofitar al màxim els aliments de temporada amb productes del Mercat en una cuinada oberta i gratuïta en col·laboració amb Valira, que facilitarà els estris de cuina i tindrà promocions i descomptes a la seva botiga.
Cuinarem amb productes de temporada incloent una explicació històrica del plat i els ingredients. Montoriol ens ajudarà a entendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia.
Aquesta activitat s’inclou en les iniciatives que l’Ateneu durà a terme aquesta tardor per conscienciar i sensibilitzar sobre el Malbaratament Alimentari. Amb campanya “No ho llencis” donarem consells, oferirem activitats i cuinades com aquesta per tractar de reduir el malbaratament alimentari. Pots consultar la resta d’activitats en aquest article.
Ho organitza: Ateneu Santcugatenc