Cuina vegana de tardor

Quan parlem de receptes veganes, generalment es pensa en plats o elaboracions amb productes difícils d’aconseguir, més aviats insípids i només pensats per a les persones que segueixen aquest tipus d’alimentació basada 100% en productes d’origen vegetal.

En aquest monogràfic Laura Torres ens ensenyarà algunes receptes de temporada per incloure en el dia a dia, sorprenents però alhora senzilles, amb ingredients que trobem a qualsevol rebost i que agradaran a tots els paladars.

S’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que l’alumnat podrà col·laborar si ho desitja.

No calen coneixements previs de cuina.

Divendres de 19 a 21 h

14 d’octubre

Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€)

Receptes sanes per gaudir del sabors de tardor!

Professora:

  • Laura Torres Gandía

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Informació nutricional
  • Com adaptar-se a una dieta vegana

Laura Torres Gandía

Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 6 anys, des de juliol del 2020 imparteix el taller de “Cuina autogestionada” del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu i diferents mongràfics de cuina vegana i vegetariana. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.