Cuina vegana per recórrer el món

Quan parlem de receptes veganes, generalment es pensa en plats o elaboracions amb productes difícils d’aconseguir, més aviats insípids i només pensats per a les persones que segueixen aquest tipus d’alimentació basada 100% en productes d’origen vegetal.

En aquest monogràfic de dos dies Laura Torres ens ensenyarà algunes receptes d’arreu del món per incloure en el dia a dia, sorprenents però alhora senzilles, amb ingredients que trobem a qualsevol rebost i que agradaran a tots els paladars.

Durant cada sessió s’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass.

No calen coneixements previs de cuina.

Divendres de 18 a 20 h

15 i 22 d’octubre

Preu: 50€ (sòcia/soci: 45€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Per causa de les restriccions en les activitats, i per garantir encara més la seguretat de tothom, no serà possible fer els tastos als cursos de cuina, per tant, els alumnes hauran de venir a classe amb una carmanyola per poder-se endur la part corresponent al tast.

Professora:

  • Laura Torres

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Informació nutricional
  • Cuina internacional

Laura Torres

Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 7 anys, des de juliol del 2020 imparteix el taller de “Cuina autogestionada” del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.