Cuina vegana de primavera

Quan parlem de receptes veganes, generalment es pensa en plats o elaboracions amb productes difícils d’aconseguir, més aviats insípids i només pensats per a les persones que segueixen aquest tipus d’alimentació basada 100% en productes d’origen vegetal.

En aquest monogràfic Laura Torres ens ensenyarà algunes receptes de temporada per incloure en el dia a dia, sorprenents però alhora senzilles, amb ingredients que trobem a qualsevol rebost i que agradaran a tots els paladars.

S’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass.

No calen coneixements previs de cuina.

Divendres de 19 a 21 h 

21 d’abril 

Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€) 

Professora:

  • Laura Torres Gandía

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Productes de temporada
  • Informació nutricional
  • Com adaptar-se a una dieta vegana

Laura Torres Gandía

Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de sis anys, des del 2020 imparteix tallers de cuina vegetariana, vegana i de batchcooking a l’Ateneu. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equilibrada i sostenible sense renunciar al sabor.