Cuina vegana de primavera
Quan parlem de receptes veganes, generalment es pensa en plats o elaboracions amb productes difícils d’aconseguir, més aviats insípids i només pensats per a les persones que segueixen aquest tipus d’alimentació basada 100% en productes d’origen vegetal.
En aquest monogràfic Laura Torres ens ensenyarà algunes receptes de temporada per incloure en el dia a dia, sorprenents però alhora senzilles, amb ingredients que trobem a qualsevol rebost i que agradaran a tots els paladars.
S’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass.
No calen coneixements previs de cuina.
Divendres de 19 a 21 h
21 d’abril
Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€)
Professora:
- Laura Torres Gandía
Conceptes a treballar:
- Receptes sanes i saludables
- Productes de temporada
- Informació nutricional
- Com adaptar-se a una dieta vegana
Laura Torres Gandía
Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de sis anys, des del 2020 imparteix tallers de cuina vegetariana, vegana i de batchcooking a l’Ateneu. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equilibrada i sostenible sense renunciar al sabor.