Cuina de temporada

Combatem el fred. Cuina hivern

Coneixerem quins són els productes típics d’aquesta temporada, què ens aporten i farem diverses receptes per tal de treure’n profit. Cuina de proximitat per gaudir de cada estació!

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas algunes receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

Receptes d’hivern amb toc personal

Dijous alterns de 19 a 21 h

Del 19 de gener al 30 de març

Preu: 126€ (sòcia/soci: 110€)

Professor:

  • Rosa Montoriol Sabaté

Rosa Montoriol Sabaté

Historiadora de professió i enamorada de la cuina. En la seva vida laboral combina les seves dues passions i fa tallers de cuina on es recupera i reinterpreta la nostra tradició culinària. Li agrada treballar amb producte de proximitat, si pot ser ecològic, i seguir l’estacionalitat dels productes. Fa tallers de cuina a diversos casals cívics des de 2014 i col·labora amb l’Ateneu fent cuinades històriques als mercats de pagès de la plaça sant Pere i del Mercat de Volpelleres.