Cuina de temporada

Coneixerem quins són els productes típics d’aquesta temporada, què ens aporten i farem diverses receptes per tal de treure’n profit. Cuina de proximitat per gaudir de cada estació!
Durant cada sessió s’expliquen pas a pas algunes receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.
Receptes d’hivern amb toc personal
En aquests moments aquest curs no està diponible.
Si essteu interessats, podeu escriure un correu a secretaria@ateneu.cat per estar informats si el tornem a programar.
Disculpeu le molèsties.
Professor:
- Rosa Montoriol Sabaté
Rosa Montoriol Sabaté
Historiadora de professió i enamorada de la cuina. En la seva vida laboral combina les seves dues passions i fa tallers de cuina on es recupera i reinterpreta la nostra tradició culinària. Li agrada treballar amb producte de proximitat, si pot ser ecològic, i seguir l’estacionalitat dels productes. Fa tallers de cuina a diversos casals cívics des de 2014 i col·labora amb l’Ateneu fent cuinades històriques als mercats de pagès de la plaça sant Pere i del Mercat de Volpelleres.