Tallers de Cuina de temporada. A la cuina amb… l’arbercoc

Tallers amb la base de cuina d’aprofitament i menús equilibrats nutricionalment.

La cuina saludable també pot ser plena d’aromes i sabors.

Als tallers cuinarem i tastarem un primer plat, un segon plat i unes postres, tots ells amb un ingredient comú de temporada, que en alguns casos en serà el protagonista, i en altres casos en serà acompanyament.

No calen coneixements previs de cuina.

Primers plats, segons i postres amb l’arbercorc

En aquests moments aquest curs no està diponible.

Si essteu interessats, podeu escriure un correu a secretaria@ateneu.cat per estar informats si el tornem a programar.

Disculpeu le molèsties.

ALTRES MONOGRÀFICS DE CUINA DE TEMPORADA

Preu de cada taller: 28€ (sòcia/soci: 25€)

Professora:

  • Sandra Pisa Gatell

Conceptes a treballar:

  • Productes de temporada
  • Cuina de temporada
  • Receptes i degustació

Sandra Pisa Gatell

Formació en cuina professional a l’escola de cuina Aula Culinària del Vallès el 2019-2020. Desenvolupament professional al capdavant del restaurant El Camagroc Blau de Terrassa, oferint una cuina de temporada i proximitat, amb base de cuina d’aprofitament i menús equilibrats nutricionalment (formació prèvia en medicina), demostrant que la cuina saludable també pot ser plena d’aromes i sabors.