Cuina per a principiants

Cuina a l'Ateneu

La cuina està plena de secrets i trucs, i quan no tenim cap coneixement previ sovint costa posar-se davant dels fogons i saber què cal fer per posar un bon plat a taula que tingui una certa gràcia.

Manel Gallego ens ensenya a cuinar, començant pels pilars i de cuina fins arriba a conceptes que ens faran semblar veritables xefs.

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal cap nivell ni coneixement previ de cuina.

Aprenem a cuinar
Els pilars de la cuina

Dilluns de 20 a 21.30 h 

Del 24 de gener al 28 de març 

Preu: 150€ (sòcia/soci: 132€) 

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Per causa de la noves restriccions en les activitats, i per garantir encara més la seguretat de tothom, no serà possible fer els tastos als cursos de cuina, per tant, els alumnes hauran de venir a classe amb una carmanyola per poder-se endur la part corresponent al tast.

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Conceptes bàsics de cuina
  • Tècniques de cuina
  • Receptes bàsiques

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.