Plats de festa sense complicacions

Receptes que elaborem quan volem celebrar alguna cosa, o que ens porten els records de celebracions.

Cuina de proximitat, de temporada i d’aprofitament per gaudir del bons moments en companyia, amb la cuinera i historiadora Rosa Montoriol a l’Ateneu Santcugatenc.

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

14 de desembre

Preu: 28€ (sòcia/soci: 25€)

Professor:

  • Rosa Montoriol Sabaté

Rosa Montoriol Sabaté

Historiadora de professió i enamorada de la cuina. En la seva vida laboral combina les seves dues passions i fa tallers de cuina on es recupera i reinterpreta la nostra tradició culinària. Li agrada treballar amb producte de proximitat, si pot ser ecològic, i seguir l’estacionalitat dels productes. Fa tallers de cuina a diversos casals cívics des de 2014 i col·labora amb l’Ateneu fent cuinades històriques als mercats de pagès de la plaça sant Pere i del Mercat de Volpelleres.