Taller de Pizza amb Garden Pizza

Mantenim la col·laboració iniciada aquest curs amb els nostres veïns del restaurant Garden Pizza Sant Cugat, recentment nomenats com una de les 50 millors cadenes del món de pizza artesanal, per poder aprendre de la mà dels seus pizzaiolos com fer una vertadera pizza artesanal d’estil napolità amb una massa de 48 hores de fermentació

El curs consta de conceptes teòrico-pràctics per poder entendre tot el procés d’elaboració de masses de pizza.

Una pizza valorada internacionalment

50toppizza, a més de ser una guia de referència en el món de la pizza, otorguen els premis de pizza de més prestigi internacional, i aquest 2023, per primer any, Garden Pizza ha entrat dintre de les 50 millors cadenes del món amb la posició 46, siguent una de les 4 cadenes de l’estat en aconseguir-ho. Tanmateix, van obtenir el premi Green Oven per pràctiques sostenibles (només 5 pizzeríes van tenir-ho) i el premi One to watch 2023 com a pizzeria revelació (únic premi). T’hem convençut de per què has de fer aquest curs amb ells?

Obtindràs un val del 15% de descompte en delivery que podràs gastar durant aquest trimestre.

Dissabte de 10 a 12.30 h

13 d’abril

Preu: 34€ (sòcia/soci: 30€)

Inclou material, degustació de la teva pizza i massa per realitzar-ne una altra a casa.

Professorat:

  • Pizzaiolo del Garden Pizza

Conceptes a treballar:

  • Mases de pizza estil napolità
  • Fermentació de 72 h

On es fa?

  • A les instal·lacions del Garden Pizza Sant Cugat, ubicat al carrer Llaceres, 12 (a 8 minuts caminant de l’Ateneu)!

Garden Pizza

Garden Pizza, ubicat al carrer Llaceres, 12, és un restaurant que aposta per una massa de pizza totalment artesanal que destaca per haver estat en repòs 72 hores. Amb ingredients sense refinar ni additius, utilitzen per elaborarla “els millors ingredients locals i de proximitat” i han obtingut nombrosos reconeixements internacionals.