Coca de Sant Joan

En aquest taller s’elaborarà una coca de Sant Joan de xocolata

  • Aprendràs a fer un brioix molt tendre i aromàtic
  • Aprendràs a fer una ganache de xocolata per farcir
  • Aprendràs a fer el massapà rebaixat per donar cruixent al brioix
  • Aprendràs tots els temps idonis: de pastat, de repòs, de fermentació i de cocció
  • Aprendràs a acabar la coca de Sant Joan de manera professional

Dissabte de 10 a 13 h 

17 de juny 

Preu: 40€ (sòcia/soci: 35€)

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

– Diferents tècniques i textures

– Receptes i degustació

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.