Cuina vegetariana per triomfar

Has pensat moltes vegades a reduir el teu consum de carn i peix o donar directament pas a una dieta 100% vegetariana, però tens por de no saber combinar els ingredients perquè no et faltin els nutrients o et sembla complicat renunciar a les teves receptes habituals?
En aquest monogràfic Laura Torres ens donarà idees per cuinar plats “especials” vegetarians per sorprendre els nostres convidats i demostrar-los que la cuina vegetariana no té res d’avorrit.
S’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass.
No calen coneixements previs de cuina.
Divendres de 19 a 21 h
26 de maig
Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€)
Professora:
- Laura Torres
Conceptes a treballar:
- Receptes sanes i saludables
- Tast de les receptes preparades
- Informació nutricional
- Plats especials per convidats
Laura Torres
Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 7 anys, des de juliol del 2020 imparteix el taller de “Cuina autogestionada” del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.