Cuina vegetariana per triomfar

Has pensat moltes vegades a reduir el teu consum de carn i peix o donar directament pas a una dieta 100% vegetariana, però tens por de no saber combinar els ingredients perquè no et faltin els nutrients o et sembla complicat renunciar a les teves receptes habituals?

En aquest monogràfic Laura Torres ens donarà idees per cuinar plats “especials” vegetarians per sorprendre els nostres convidats i demostrar-los que la cuina vegetariana no té res d’avorrit.

S’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass.

No calen coneixements previs de cuina.

Divendres de 19 a 21 h 

26 de maig 

Preu: 27€ (sòcia/soci: 24€) 

Professora:

  • Laura Torres

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Informació nutricional
  • Plats especials per convidats

Laura Torres

Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 7 anys, des de juliol del 2020 imparteix el taller de “Cuina autogestionada” del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.