Cuina vegetariana
Has pensat moltes vegades a reduir el teu consum de carn i peix o donar directament pas a una dieta 100% vegetariana, però tens por de no saber combinar els ingredients perquè no et faltin els nutrients o et sembla complicat renunciar a les teves receptes habituals? O potser senzillament vols reduir el teu consum d’aliments d’orígen animal per tenir una dieta més equilibrada?
En aquest monogràfic Laura Torres ens donarà idees per cuinar plats vegetarians per demostrar que la cuina vegetariana no té res d’avorrit.
S’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass.
No calen coneixements previs de cuina.
Al final de la classe es farà un tast amb el que hem cuinat.
Divendres de 18 a 20 h
15 de novembre
Preu: 28€ (sòcia/soci: 25€)
Professora:
- Laura Torres
Conceptes a treballar:
- Receptes sanes i saludables
- Tast de les receptes preparades
- La cuina del dia a dia
Laura Torres
Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 7 anys, des de juliol del 2020 imparteix monogràfics de cuina vegetariana i vegana a l’Ateneu. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.