Menús equilibrats de cuina vegetariana

Has pensat moltes vegades a reduir el teu consum de carn i peix o donar directament pas a una dieta 100% vegetariana, però tens por de no saber combinar els ingredients perquè no et faltin els nutrients o et sembla complicat renunciar a les teves receptes habituals?

En aquest curs de dos dies Laura Torres ens donarà idees per poder aconseguir adaptar la nostra dieta sense trobar a faltar la carn i el peix i aprendrem a preparar diferents receptes que de segur passaran a formar part dels nostres plats preferits sense haver de fer grans canvis en la llista de la compra.

Durant cada sessió s’explicaran pas a pas dues o tres receptes tant salades com dolces, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass. .

No calen coneixements previs de cuina.

Dimarts i dijous de 19 a 21 h

20 i 22 de juliol

Preu: 50€ (sòcia/soci: 45€)

Cal portal carmanyola per emportar-se el tastet de productes

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Professora:

  • Laura Torres

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Informació nutricional
  • Cop adaptar la teva dieta a la cuina vegetariana

Laura Torres

Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 7 anys, des de juliol del 2020 imparteix el taller de “Cuina autogestionada” del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.