De l’hort al plat

Cuina amb producte de temporada i proximitat.

Posarem en valor els ingredients cultivats de forma ecològica i respectuosa; tenint en compte l’estacionalitat i recuperant receptes amb verdures i hortalisses potser no tan conegudes i de varietats autòctones.

Dissabte de 10.30 a 12.30 h 

26 de març i 2 d’abril 

Preu: 51€ (sòcia/soci: 45€) 

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Professor:

  • Rosa Montoriol 

Rosa Montoriol 

Historiadora de professió i enamorada de la cuina. En la seva vida laboral combina les seves dues passions i fa tallers de cuina on es recupera i reinterpreta la nostra tradició culinària. Li agrada treballar amb producte de proximitat, si pot ser ecològic, i seguir l’estacionalitat dels productes. Fa tallers de cuina a diversos casals cívics des de 2014 i col·labora amb l’Ateneu fent cuinades històriques als mercats de pagès de la plaça sant Pere i del Mercat de Volpelleres.