Iniciació al tast de vi

No tots els vins són iguals, ara t’explicarem el perquè.
El curs d’iniciació constarà de 3 sessions:
1. A la primera sessió parlarem dels vins tranquils i de quins colors, olors i sabors podem trobar en una copa de vi, mentre us expliquem els diferents tipus d’elaboracions que hi ha a l’hora d’elaborar un vi.
2. A la segona sessió tornarem a parlar dels vins tranquils i us explicarem per a que serveix la fusta a l’hora d’elaborar un vi i de quins aromes i sabors podem trobar-nos, a la vegada que us explicarem la importància del “terroir”.
3. A la tercera i última sessió, parlarem d’altres elaboracions (espumosos, dolços, etc.) a la vegada que parlarem de tot allò que no hagi pogut entrar a les dues primeres sessions i acabem d’explicar tot allò que no hagi quedat del tot clar.
L’objectiu del curs és divertir-nos, passar-ho bé alhora que us ensenyem a tastar els vins, a diferenciar conceptes com poden ser els vins ecològics, els vins vegans, els sulfits, les lies, els vins naturals, etc.
Dimecres de 19 a 21 h
Dimecres 26 d’abril, 3 i 10 de maig
Preu: 75€ (sòcia/soci: 68€)
Imparteixen el curs:
- Ruben Morera
Conceptes a treballar:
- Característiques dels vins
- Elements del tast
- Enologia i maridatges
Rubén Morera
Sommelier de Vins Noè, impartirà aquest curs per introduir-nos al món del vi.