Iniciació al tast de vi

No tots els vins són iguals, ara t’explicarem el perquè.

El curs d’iniciació constarà de 3 sessions:
1. A la primera sessió parlarem dels vins tranquils i de quins colors, olors i sabors podem trobar en una copa de vi, mentre us expliquem els diferents tipus d’elaboracions que hi ha a l’hora d’elaborar un vi.
2. A la segona sessió tornarem a parlar dels vins tranquils i us explicarem per a que serveix la fusta a l’hora d’elaborar un vi i de quins aromes i sabors podem trobar-nos, a la vegada que us explicarem la importància del “terroir”.
3. A la tercera i última sessió, parlarem d’altres elaboracions (espumosos, dolços, etc.) a la vegada que parlarem de tot allò que no hagi pogut entrar a les dues primeres sessions i acabem d’explicar tot allò que no hagi quedat del tot clar.

L’objectiu del curs és divertir-nos, passar-ho bé alhora que us ensenyem a tastar els vins, a diferenciar conceptes com poden ser els vins ecològics, els vins vegans, els sulfits, les lies, els vins naturals, etc.

Dimecres de 19 a 21 h   

Dimecres 26 d’abril, 3 i 10 de maig 

Preu: 75€  (sòcia/soci: 68€) 

Imparteixen el curs:

  • Ruben Morera

Conceptes a treballar:

  • Característiques dels vins
  • Elements del tast
  • Enologia i maridatges

Rubén Morera

Sommelier de Vins Noè, impartirà aquest curs per introduir-nos al món del vi.