El fast food català: els llegums, el bacallà i més…
Cuinarem unes quantes receptes fàcils i divertides amb els sabors de sempre amb la cuinera i historiadora Rosa Montoriol a l’Ateneu Santcugatenc.
El fast food català: els llegums, el bacallà i més…
Dissabte de 10.30 a 12.30 h
5 d’abril
Preu: 28€ (sòcia/soci: 25€)
Professor:
- Rosa Montoriol Sabaté
Rosa Montoriol Sabaté
Historiadora de professió i enamorada de la cuina. En la seva vida laboral combina les seves dues passions i fa tallers de cuina on es recupera i reinterpreta la nostra tradició culinària. Li agrada treballar amb producte de proximitat, si pot ser ecològic, i seguir l’estacionalitat dels productes. Fa tallers de cuina a diversos casals cívics des de 2014 i col·labora amb l’Ateneu fent cuinades històriques als mercats de pagès de la plaça sant Pere i del Mercat de Volpelleres.