La cuina de l’hort

En aquest monogràfic cuinarem els aliments que ens dona directament la terra, és a dir, fruites i verdures de temporada i proximitat que es poden cultivar aquí a prop.

Si tens un hort urbà i vols idees noves per cuinar el que et dona, treballarem amb receptes i trucs per sacar el màxim partit a les nostres collites. I si no el tens però t’agrada menjar el que dona el camp en cada temporada, aquest curs també és per tu.

S’explicaran pas a pas dues o tres receptes, des dels aliments que triem per fer-ho, fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass.

No calen coneixements previs de cuina.

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

5 d’abril

Preu: 28€ (sòcia/soci: 25€)

Professora:

  • Laura Torres Gandía

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Productes de temporada

Laura Torres Gandía

Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de sis anys, des del 2020 imparteix tallers de cuina vegetariana, vegana i de batchcooking a l’Ateneu. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equilibrada i sostenible sense renunciar al sabor.