La cuina de l’hort
En aquest monogràfic cuinarem els aliments que ens dona directament la terra, és a dir, fruites i verdures de temporada i proximitat que es poden cultivar aquí a prop.
Si tens un hort urbà i vols idees noves per cuinar el que et dona, treballarem amb receptes i trucs per sacar el màxim partit a les nostres collites. I si no el tens però t’agrada menjar el que dona el camp en cada temporada, aquest curs també és per tu.
S’explicaran pas a pas dues o tres receptes, des dels aliments que triem per fer-ho, fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass.
No calen coneixements previs de cuina.
Dissabte de 10.30 a 12.30 h
5 d’abril
Preu: 28€ (sòcia/soci: 25€)
Professora:
- Laura Torres Gandía
Conceptes a treballar:
- Receptes sanes i saludables
- Productes de temporada
Laura Torres Gandía
Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de sis anys, des del 2020 imparteix tallers de cuina vegetariana, vegana i de batchcooking a l’Ateneu. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equilibrada i sostenible sense renunciar al sabor.