Cuina creativa

La cuina està plena de secrets i trucs. Sabem fer una truita, uns macarrons i fins i tot algun peix al forn o plats més elaborats. Però posar els plats a taula i que es distingeixin és difícil.
Manel Gallego ens ensenya receptes de tota la vida de plats elaborats transformades des de la visió de la cuina moderna i creativa, on la presentació dels plats, el tractament de les textures i la combinació de gustos és molt important.
Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.
Maridatge de vins amb la col·laboració de Vins Noè
-Dilluns alterns de 19 a 21 h
- Del 22 de gener al 4 de març
-Dimarts alterns de 19 a 21 h
- Grup 1: del 16 de gener al 13 de març
- Grup 2: del 23 de gener al 19 de març
-Dimecres alterns de 19 a 21 h
- Grup 1: del 17 de gener al 13 de març
- Grup 2: del 24 de gener al 20 de març
-Dijous alterns de 10 a 12 h
- Del 25 de gener al 21 de març
Preu: 109€ (sòcia/soci: 96€)
Professor:
- Manel Gallego Miralles
Conceptes a treballar:
- Coneixement dels aliments i els seus secrets
- Punts de cocció, desalat, evaporació, etc.
- Tècniques de cuina avançades
- Receptes elaborades
- Elements de la cuina creativa
Manel Gallego Miralles
Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.