Cuina creativa

La cuina està plena de secrets i trucs. Sabem fer una truita, uns macarrons i fins i tot algun peix al forn o plats més elaborats. Però posar els plats a taula i que es distingeixin és difícil.

Manel Gallego ens ensenya receptes de tota la vida de plats elaborats transformades des de la visió de la cuina moderna i creativa, on la presentació dels plats, el tractament de les textures i la combinació de gustos és molt important.

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

Maridatge de vins amb la col·laboració de Vins Noè

-Dilluns alterns de 19 a 21 h

  • Del 22 de gener al 4 de març

-Dimarts alterns de 19 a 21 h

  • Grup 1: del 16 de gener al 13 de març
  • Grup 2: del 23 de gener al 19 de març

-Dimecres alterns de 19 a 21 h

  • Grup 1: del 17 de gener al 13 de març
  • Grup 2: del 24 de gener al 20 de març

-Dijous alterns de 10 a 12 h

  • Del 25 de gener al 21 de març

Preu: 109€ (sòcia/soci: 96€)

Professor:

  • Manel Gallego Miralles

Conceptes a treballar:

  • Coneixement dels aliments i els seus secrets
  • Punts de cocció, desalat, evaporació, etc.
  • Tècniques de cuina avançades
  • Receptes elaborades
  • Elements de la cuina creativa

Manel Gallego Miralles

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.