Batch cooking: com resoldre els àpats de la setmana en unes hores

Batch cooking

Què et semblaria poder cuinar en unes hores el que dinaràs i soparàs durant tota una setmana? En aquest taller posarem en pràctica la novedosa cuina per lots o el batch cooking. La nostra dieta serà més saludable perquè no deixarem lloc a la improvisació diària!

El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Dijous de 19 a 21 h

14 de juliol

Preu: 27€ (sòcia / soci: 24€)

Professora:

  • Laura Torres

Conceptes a treballar:

  • Concepte de fons de nevera
  • Fonament del Batchcooking
  • Receptes. Com aprofitem tot això per fer plats diferents per a tota una setmana?

Laura Torres

Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 7 anys, des de juliol del 2020 imparteix el taller de “Cuina autogestionada” del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu i monogràfics de cuina vegana o vegetariana. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.