Batchcooking: com resoldre els àpats de la setmana en unes hores

Batch cooking

Què et semblaria poder cuinar en unes hores el que dinaràs i soparàs durant tota la setmana? En aquest taller posarem en pràctica la novedosa cuina per lots o el batchcooking. La nostra dieta serà més saludable perquè no deixarem lloc a la improvisació diària!

El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Divendres de 18 a 21 h

18 de novembre

Preu: 40€ (sòcia/soci: 35€)

Professora:

  • Laura Torres Gandía

Conceptes a treballar:

  • Concepte de fons de nevera
  • Fonament del Batchcooking
  • Receptes. Com aprofitem tot això per fer plats diferents per a tota una setmana?

Laura Torres Gandía

Cap de cuina i copropietària d’un restaurant durant més de 6 anys, des de juliol del 2020 imparteix el taller de “Cuina autogestionada”  de l’Espai de Lleure de l’Ateneu i monogràfics de cuina vegana o vegetariana. Investiga les formes de combinar alimentació saludable, equlibrada i sostenible sense renunciar al sabor.