Arrossos
Els arrossos estan molt arrelats a la cultura gastronòmica mediterrània, començant per la paella i acabant pels rissotos al més pur estil italià, passant per arrossos de muntanya i altres variants tradicionals. Tot i que potser els hem tastat tots, mai no ens hem posat davant del foc a cuinar-ne un, i no sabem ni per on començar a triar l’arròs: bomba, llarg, basmati… I són de les receptes més bàsiques i senzilles alhora que existeixen a la nostra dieta. Però un bon arròs és un bon arròs…
Durant la sessió s’expliquen pas a pas una o dues receptes d’arrossos, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.
No cal coneixements i pràctica previs de cuina.
Dissabte de 10.30 a 12.30 h
26 d’octubre i 9 de novembre
Preu: 54€ (sòcia/soci: 48€)
Professor:
- Manel Gallego Miralles
Conceptes a treballar:
- Tècniques de cuina de l’arròs
- Fumets i caldos per l’arròs
- Receptes d’arròs modernes
- Receptes d’arròs tradicionals
Manel Gallego Miralles
Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.