Cuina d’aprofitament

Cada any es malgasten una gran quantitat d’aliments que podrien ser utilitzats si fóssim una mica creatius.

La cuina d’aprofitament no és més que la cuina que solien fer les nostres àvies. Abans s’intentava treure el màxim partit possible als aliments i que aquests acabessin en les escombraries gairebé no ocorria. Avui dia ens hem allunyat molt d’aquesta realitat.

En aquests moments aquest curs no està diponible.

Si essteu interessats, podeu escriure un correu a secretaria@ateneu.cat per estar informats si el tornem a programar.

Disculpeu le molèsties.

Professor:

  • Rosa Montoriol Sabaté

Rosa Montoriol Sabaté

Historiadora de professió i enamorada de la cuina. En la seva vida laboral combina les seves dues passions i fa tallers de cuina on es recupera i reinterpreta la nostra tradició culinària. Li agrada treballar amb producte de proximitat, si pot ser ecològic, i seguir l’estacionalitat dels productes. Fa tallers de cuina a diversos casals cívics des de 2014 i col·labora amb l’Ateneu fent cuinades històriques als mercats de pagès de la plaça sant Pere i del Mercat de Volpelleres.