Cuina a mida
La cuina està plena de secrets i trucs.
Es tracta d’un taller on els participants podran demanar plats amb els quals estiguin interessats, sempre d’acord amb la resta d’assistents. Es donaran les receptes que farem durant el mes i en el decurs de les classes es determinaran les receptes del mes següent. Es podran demanar receptes de qualsevol tipus, entrants, peix, carn, postres, etc.
Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.
Cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.
Decideix quins plats vols aprendre a cuinar!
- Dijous alterns de 10 a 12 h
Del 10 d’octubre al 5 de desembre
Preu: 112€ (sòcia/soci: 99€)
Professor:
- Manel Gallego Miralles
Conceptes a treballar:
- Tècniques de cuina avançades
- Emplatar i presentar
- Receptes elaborades
Manel Gallego Miralles
Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.