Cuina amb història

Quina història hi ha al darrere de plats representatius de la nostra cuina?

Recuperem i reinterpretem alguns plats dels receptaris dels antics romans i medievals. Ens endinsarem en els costums culinaris i els ingredients més utilitzats i en rastrejarem la seva continuïtat al llarg de la nostra història culinària.

Explicarem també la història d’alguns plats emblemàtics i quina història hi ha al darrere de plats representatius de la nostra cuina.

Quina història hi ha al darrere de plats representatius de la nostra cuina? 

Dissabte de 10.30 a 12.30 h 

12 i 19 de febrer 

Preu: 51€ (sòcia/soci: 45€) 

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Professor:

  • Rosa Montoriol 

Rosa Montoriol 

Historiadora de professió i enamorada de la cuina. En la seva vida laboral combina les seves dues passions i fa tallers de cuina on es recupera i reinterpreta la nostra tradició culinària. Li agrada treballar amb producte de proximitat, si pot ser ecològic, i seguir l’estacionalitat dels productes. Fa tallers de cuina a diversos casals cívics des de 2014 i col·labora amb l’Ateneu fent cuinades històriques als mercats de pagès de la plaça sant Pere i del Mercat de Volpelleres.