Cuina amb història

Quina història hi ha al darrere de plats representatius de la nostra cuina?

Recuperem i reinterpretem alguns plats dels receptaris dels antics romans i medievals. Ens endinsarem en els costums culinaris i els ingredients més utilitzats i en rastrejarem la seva continuïtat al llarg de la nostra història culinària.

Explicarem també la història d’alguns plats emblemàtics i quina història hi ha al darrere de plats representatius de la nostra cuina.

Quina història hi ha al darrere de plats representatius de la nostra cuina? 

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

8 i 15 d’octubre

Preu: 52€ (sòcia/soci: 46€)

Professor:

  • Rosa Montoriol Sabaté

Rosa Montoriol Sabaté

Historiadora de professió i enamorada de la cuina. En la seva vida laboral combina les seves dues passions i fa tallers de cuina on es recupera i reinterpreta la nostra tradició culinària. Li agrada treballar amb producte de proximitat, si pot ser ecològic, i seguir l’estacionalitat dels productes. Fa tallers de cuina a diversos casals cívics des de 2014 i col·labora amb l’Ateneu fent cuinades històriques als mercats de pagès de la plaça sant Pere i del Mercat de Volpelleres.