Teatre d’intercanvi social

Teatre d'intercanvi social a l'Ateneu

És un curs inclòs dins del projecte de l’Espai de Lleure.

Durant 2016 neix la companyia de Teatre Lleure, una activitat de teatre social, inclusiva i de contacte amb els altres, en col.laboració amb  Tallers de teatre Silvia Servan de l’Unió Santcugatenca i amb la direcció de Roger Casadellà.

Durant el 2017 la companyia va treballar amb la peça de sensibilització L’Altre malalt imaginari, que va recórrer els teatres de Mira-sol, el Mercat de les flors dins de l’Altre Festival i el Siglo del Mercantic.

El grup de Teatre lleure està obert a tots el santcugatenc amb ganes de realitzar espectacles per la sensibilització, i l’horari d’assaig és els divendres al matí.​

Experimenta un nou tipus de teatre. Activitat de contacte social, inclosa dins del Club Social de l’Espai de Lleure.

Amb el suport de la Diputació i l’Ajuntament

Divendres de 12 a 13.30 h 

Del 14 de gener a l’1 d’abril 

Preu: 10€

Lloc: Teatre de la Unió

Professor:

Conceptes a treballar:

  • Intercanvi social
  • Integració
  • Teatre
  • Creativitat

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Roger Casadellà

Actor i director de teatre santcugatenc, és professor de teatre als Tallers de Teatre Sílvia Servan de la Unió Santcugatenca, i col·labora amb l’Ateneu des de 2015.