Nutrició i salut cardiovascular

La intervenció en els factors de risc cardiovasculars depèn en bona mesura de la modificació dels hàbits de vida. Una bona alimentació és bàsica per millorar la nostra salut i qualitat de vida.

Taller teòric i pràctic amb receptes.

Monogràfic de dietètica i nutrició

Divendres de 17 a 20 h 

2 de juny 

Preu: 33€ (sòcia/soci: 29€)

ALTRES MONOGRÀFICS DE CUINA I NUTRICIÓ

Alimentació de carmanyola: Divendres 19 de maig

Intoleràncies i alèrgies alimentàries: Divendres 9 de juny

Professora:

  • Marta Morillo

Marta Morillo

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i tinc un Postgrau en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària i un Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments. Treballa des de fa molts anys en nutrició clínica i fent formació en matèria de dietètica i nutrició