Intoleràncies i al·lèrgies alimentàries

L’al·lèrgia alimentària és una resposta immunològica exagerada de l’organisme que es produeix en persones hipersensibles com a conseqüència de la ingestió, la inhalació o el contacte amb un aliment determinat o els seus derivats, o amb un additiu contingut en aquest aliment.

Les persones que en pateixen presenten símptomes quan ingereixen, inhalen o tenen contacte amb aliments que per a la majoria de la població són segurs i saludables.

Taller teòric i pràctic amb receptes.

Monogràfic de dietètica i nutrició

Divendres de 17 a 20 h 

9 de juny 

Preu: 33€ (sòcia/soci: 29€)

ALTRES MONOGRÀFICS DE CUINA I NUTRICIÓ

Alimentació de carmanyola: Divendres 19 de maig

Nutrició i salut cardiovascular: Divendres 2 de juny

Professora:

  • Marta Morillo

Marta Morillo

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i tinc un Postgrau en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària i un Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments. Treballa des de fa molts anys en nutrició clínica i fent formació en matèria de dietètica i nutrició