Intoleràncies i al·lèrgies alimentàries

L’al·lèrgia alimentària és una resposta immunològica exagerada de l’organisme que es produeix en persones hipersensibles com a conseqüència de la ingestió, la inhalació o el contacte amb un aliment determinat o els seus derivats, o amb un additiu contingut en aquest aliment.

Les persones que en pateixen presenten símptomes quan ingereixen, inhalen o tenen contacte amb aliments que per a la majoria de la població són segurs i saludables.

Taller teòric i pràctic amb receptes.

Monogràfic de dietètica i nutrició

Divendres de 17 a 20 h

17 de febrer

Preu: 33€ (sòcia/soci: 29€)

ALTRES MONOGRÀFICS 

Compra saludable: Divendres 24 de febrer

Planificació de menús saludable: Divendres 10 de març

Professora:

  • Marta Morillo

Marta Morillo

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i tinc un Postgrau en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària i un Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments. Treballa des de fa molts anys en nutrició clínica i fent formació en matèria de dietètica i nutrició