Espai de música i cant JJ

En aquest curs treballem en formació coral, volent donar oportunitat a tothom de participar en un cor, de treballar i gaudir de la música en bona companyia i de sentir la música des de diferents aspectes sonors. El que fem és donar eines perquè sigui fàcil cantar i puguem cantar en grups.

En aquesta coral, treballem a uníson, a dos veus, tres  o quatre, segons la dificultat de l’obra escollida. Treballem partint sempre de l’humor, el respecte i les ganes de fer gaudir a l’oient.

També estudiem les formes musicals, fem una pinzellada sobre teoria musical (lectura de pentagrames, duració dels temps, interpretació dels matisos sonors) per tal que una lectura de partitures no suposi un maldecap. També es treballa l’oïda.

Treballem diferents estils musicals: cançó catalana, sarsueles, musicals, gospel… També fem audicions de diferents estils de cada època, escoltem barroc, romanticisme, clàssic, músiques del s. XXI, etc.

No cal cap coneixement o nivell previ de música.

  • Divendres de 10 a 12 h

Preu: 89€ (sòcia/soci: 70€)

Del 19 de gener al 22 de març   

Continguts del curs:

  • Respiracions durant el cant i com fer-les servir
  • Treball de l’oïda
  • Introducció a la lectura de partitures
  • Sonoritat coral i treball de diferents veus
  • Tècnica de cant

Sílvia Planagumà Arrabal

Formada a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), soprano, directora de cors, compositora i pianista. Treballa ensenyant la bona tècnica i el bon funcionament del cant a alumnes individuals i corals amateurs i professionals.