Monogràfic de nutrició: Alimentació i menopausa

Molts estudis relacionen el que mengem amb la prevenció de malalties cròniques: hipertensió, obesitat, diabetis tipus 2, arteriosclerosi, alguns tipus de càncer, etc.

Quanta més informació tinguem sobre el que mengem millors decisions podrem prendre, per tant els nostres hàbits alimentaris seran millors. Cal conèixer la composició dels aliments, en què consisteix una alimentació saludable, com interpretar l’etiqueta d’un aliment, com planificar els menús setmanals i també posar en pràctica aquests coneixements a través de receptes sanes i saboroses.

Taller teòric i pràctic amb receptes

En aquests moments aquest curs no està diponile.

Si essteu interessats, podeu escriure un correu a secretaria@ateneu.cat per estar informat si el tornem a programar.

Disculpeu le molèsties.

Professora:

  • Marta Morillo Garriga

Marta Morillo Garriga

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i tinc un Postgrau en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària i un Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments. Treballa des de fa molts anys en nutrició clínica i fent formació en matèria de dietètica i nutrició