Alimentació en la menopausa

Molts estudis relacionen el que mengem amb la prevenció de malalties cròniques: hipertensió, obesitat, diabetis tipus 2, arteriosclerosi, alguns tipus de càncer, etc.

Quanta més informació tinguem sobre el que mengem millors decisions podrem prendre, per tant els nostres hàbits alimentaris seran millors. Cal conèixer la composició dels aliments, en què consisteix una alimentació saludable, com interpretar l’etiqueta d’un aliment, com planificar els menús setmanals i també posar en pràctica aquests coneixements a través de receptes sanes i saboroses.

Professora:

  • Marta Morillo

Divendres de 19 a 20.30 h

5 i 12 de novembre   

Preu: 24€ (sòcia/soci: 20€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Marta Morillo

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i tinc un Postgrau en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària i un Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments. Treballa des de fa molts anys en nutrició clínica i fent formació en matèria de dietètica i nutrició