Monogràfic de cuina i nutrició: Alimentació de carmanyola

El ritme de vida actual, la feina fora de casa i les presses fan que alguns àpats no es facin de forma adequada. En aquesta activitat donarem consells per menjar saludable a la feina i fora de casa.

Taller teòric i pràctic amb receptes

Divendres de 17 a 20 h 

19 de maig  

Preu de cada monogràfic: 33€ (sòcia/soci: 29€) 

ALTRES MONOGRÀFICS DE CUINA I NUTRICIÓ

Nutrició i salut cardiovascular: 2 de juny

Intoleràncies i al·lèrgies alimentàries: 9 de juny

Professora:

  • Marta Morillo Garriga

Marta Morillo Garriga

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i tinc un Postgrau en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària i un Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments. Treballa des de fa molts anys en nutrició clínica i fent formació en matèria de dietètica i nutrició