La Cambra de l’Ateneu: Migue de la Rosa

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Necessària inscripció prèvia a parir de l’1 de setembre a www.ateneu.cat/inscripcions

El cicle La Cambra de l’Ateneu porta un dijous al mes a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Cugat concerts de petit format i gran qualitat que pretenen acostar a la ciutat propostes musicals d’estils diversos en el seu estat més pur: amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper.

El dijous 7 de setembre a les 19 h ens visitarà el compositor, vocalista , guitarrista i percussionista Migue de la Rosa. La seva versatilitat com a  cantautor li permet utilitzar  diferents ritmes que donen originalitat a la seva obra, des del son, passant pel reggae, fins al pop o el  jazz,  entre d’altres. Forma part del col·lectiu de cantautors La Trovuntiviis, amb el qual es presenta habitualment a Santa Clara (Cuba), la seva ciutat natal, i al llarg de l’illa de Cuba. S’inicia com a músic en el moviment d’artistes de la Universitat Central Las Villas de Cuba, i és a més realitzador audiovisual, sonidista i productor.

Membre de la Unión de Escritores i Artistas de Cuba, ha girat amb la seva música per Cuba i diferents països com ara Catalunya, França, Suïssa, Bèlgica, Argentina, Xile i Espanya.

Migue de la Rosa – guitarra i veu

Cançó popular cubana

 

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

 

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar a partir de l’1 de setembre per la web o de forma presencial.

Scheduled Activitats
Ateneu Santcugatenc Mapa