La Cambra de l’Ateneu: Carolina Alabau

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Necessària inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions

El cicle La Cambra de l’Ateneu porta un dijous al mes a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Cugat concerts de petit format i gran qualitat que pretenen acostar a la ciutat propostes musicals d’estils diversos en el seu estat més pur: amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper.

El dijous 19 d’octubre a les 19 h ens visitarà la cantant i compositora Carolina Alabau, que s’uneix amb el reconegut productor, compositor, guitarrista i mentor Javier Limón per crear un disc que vola entre sons del folklore hispà i llatí des d’un prisma molt actual i avantguardista. La cantant uneix amb la seva veu el sabor i ritme llatinoamericà amb els melismes i manera de cantar del Mediterrani. El disc, molt intimista i cantat des d’una proximitat emocional impactant, crea en l’oient una gran sensació de connexió amb les lletres i les històries que expliquen les cançons.

Titulada superior en cant jazz i modern, va rebre una beca per estudiar el màster a la Universitat de Berklee College of Music, graduant-se amb magna cum laude.

Professionalment, ha gravat i col·laborat amb diversos artistes que van des del jazz a la música d’arrel; Joan Albert Amargós, Las Migas, Carlos Núñez, Manu Guix, Joan Chamorro, etc. L’any 2020 publica el seu primer disc com a compositora i líder, “Primera Mirada”. L’any 2021 publica un altre disc a duet amb la violinista Èlia Bastida, “Meraki”, presentant-lo en el Festival de Jazz de Sant Andreu (Jazzing) i el Festival de Jazz de Barcelona, entre d’altres.

Cançó d’autor/folk/pop

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

 

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar des d’una setmana abans per la web o de forma presencial (a partir de l’11 d’octubre) i dos dies abans per les persones sòcies de l’Ateneu (9 d’octubre).

Scheduled Activitats
Ateneu Santcugatenc Mapa