La Cambra de l’Ateneu: Adriana Ospina

Inscripcions per acudir presencialment des d’una setmana abans del concert en aquest enllaç.

El cicle La Cambra de l’Ateneu porta un dijous al mes a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Cugat concerts de petit format i gran qualitat que pretenen acostar a la ciutat propostes musicals d’estils diversos en el seu estat més pur: amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper.

El dijous 16 de desembre la cantant colombiana Adriana Ospina vindrà al Ateneu a presentar en versió acústica las cançons del seu primer disc de música original “Respirar”, junt amb d’altres cançons inèdites i versions. Les seves cançons tenen influències del pop, el jazz, la música llatinoamericana o el soul, y estarà acompanyada del  guitarrista italià Bartolomeo Barenghi.

Adriana Ospina (veu) i Bartolomeo Barenghi (guitarra)

Cançó d’autor

 

 

El concert es podrà seguir en directe des del nostre canal de youtube.

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

Degut a la nova normativa, tot i ser un concert gratuït, caldrà reservar entrada amb antelació a través de la plataforma web de l’Ateneu www.ateneu.cat/inscripcions. El concert es farà respectant les mesures necessàries entre seients i amb aforament limitat a 22 persones.

Les entrades es podran reservar des de 1 setmana abans del concert (9 de desembre), exceptuant les persones sòcies de l’Ateneu, que ho podran fer des de 1 setmana + 2 dies abans (7 de desembre). Un cop esgotades les reserves s’iniciarà una llista d’espera.

És obligatori l’ús de mascareta per part del públic.

Scheduled ical Google outlook Activitats
Ateneu Santcugatenc Mapa