Cicle de Salut Mental: Píndoles de colors amb els Tallers de Teatre

Activitat gratuïta. Necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.

Les píndoles són aquells petits fàrmacs que mantenen estables els pacients diagnosticats amb alguna malaltia mental. El terme píndoles també s’utilitza per anomenar petites peces teatrals. Les nostres Píndoles de Colors són peces de teatre fet per visibilitzar les malalties mentals.

L’acte, que tindrà lloc el diumenge 19 de desembre a les 18 h al Teatre La Unió està dins el marc de la Marató de TV3 del 2021, la qual tracta sobre la salut i malalties mentals. Actuaran els grups d’adults de Tallers de Teatre amb el grup de teatre d’intercanvi social del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu Santcugatenc.

Organitza: Tallers de Teatre Sílvia Servan i Ateneu Santcugatenc

Col·labora: La Unió Santcugatenca

Aquesta activitat està inclosa en el Cicle de Salut Mental de l’Espai de Lleure, en col·laboració amb la Marató de TV3. Podreu fer el vostre donatiu a la Secretaria de l’Ateneu o fent una transferència bancària al número de compte ES04 2100 0343 16 0200222096 amb el concepte MARATÓTV3.

 

CICLE DE SALUT MENTAL

El programa solidari la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio tindrà lloc el diumenge 19 de desembre i aquest any estarà dedicat a la Salut Mental, una problemàtica molt comuna que afecta una de cada quatre persones en algun moment de la seva vida i té un alt impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. La recerca en l’àmbit de la salut mental que impulsaran els fons que es recaptin en La Marató 2021 estarà dirigida a la millora de la qualitat i de l’esperança de vida de les persones.

Des del Club Social Espai de Lleure; un espai de trobada, relació i lleure per a persones que pateixen un trastorn mental o problemes de salut mental de llarga durada que es desenvolupa als espais i amb els recursos de l’Ateneu, hem volgut crear aquest cicle d’activitats vinculat a la Marató de TV3 amb una doble finalitat: per una banda sensibilitzar, visibilitzar i trencar amb el tabú i l’estigma que suposa la Salut Mental en la nostra societat i, d’altra banda, recaptar fons per contribuir en la investigació i la recerca en Salut Mental.

Scheduled Activitats