Cinefòrum del CSM: Projecció de Peixos en aigua dolça (en aigua salada)

El dimecres 24 de novembre a les 19.30 h als Cinemes Sant Cugat hem programat la projecció del documental Peixos d’aigua dolça (en aigua salada), que tracta el tema de l’autisme i va rebre el Premi de Periodisme Científic Concha García Campoy.

La prevalença de l’autisme és cada vegada més alta. A Europa es diagnostica a 1 de cada 100 persones i, malgrat tot, segueix sent un gran desconegut per la comunitat científica.

En el documental coneixerem els casosde la Mariona i del Marc i escoltarem els millors especialistes deCatalunya. L’objectiu és fer un retrat actualitzat de les personesautistes en tot el seu espectre i de totes les edats. “Són peixosd’aigua dolça en aigua salada” diu per referir-s’hi IsabelPaula, professora de la Universitat de Barcelona.

La projecció es farà els Cinemes Sant Cugat i tindrà un cost de 5€.

Aquesta activitat està inclosa en el Cicle de Salut Mental de l’Espai de Lleure, en col·laboració amb la Marató de TV3. Podreu fer el vostre donatiu a la Secretaria de l’Ateneu o fent una transferència bancària al número de compte ES04 2100 0343 16 0200222096 amb el concepte MARATÓTV3.

 

CICLE DE SALUT MENTAL

El programa solidari la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio tindrà lloc el diumenge 19 de desembre i aquest any estarà dedicat a la Salut Mental, una problemàtica molt comuna que afecta una de cada quatre persones en algun moment de la seva vida i té un alt impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. La recerca en l’àmbit de la salut mental que impulsaran els fons que es recaptin en La Marató 2021 estarà dirigida a la millora de la qualitat i de l’esperança de vida de les persones.

Des del Club Social Espai de Lleure; un espai de trobada, relació i lleure per a persones que pateixen un trastorn mental o problemes de salut mental de llarga durada que es desenvolupa als espais i amb els recursos de l’Ateneu, hem volgut crear aquest cicle d’activitats vinculat a la Marató de TV3 amb una doble finalitat: per una banda sensibilitzar, visibilitzar i trencar amb el tabú i l’estigma que suposa la Salut Mental en la nostra societat i, d’altra banda, recaptar fons per contribuir en la investigació i la recerca en Salut Mental.

Scheduled ical Google outlook Activitats