Cicle de Salut Mental: Cinefòrum amb el documental “Bailar la locura”

Entrada gratuïta. Necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.
El dijous 16 de maig a les 19 h a la sala d’actes de l’Ateneu el Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu ha organitzat el Cinefòrum amb Bailar la locura (2022, Espanya) un documental que és al mateix temps un viatge humà que recorre emocions, dubtes i experiències, on un grup de ballarines tracta de compondre una coreografia que trenqui els estigmes associats a la salut mental. Es projectarà la peça i haurà un col·loqui posterior dinamitzat pel Club Social Espai de Lleure amb la presència dels directors, Maiol Virgili i Marta Espar.
_
SOBRE EL DOCUMENTAL

Sense prejudicis, en un viatge humà que recorre emocions, dubtes i experiències, un grup de ballarines tracta de compondre una coreografia mai vista, una que trenqui tots els estigmes associats a la salut mental Què és normal? Qui decideix què és normal? Què és la bogeria? Es pot ballar?

Tres ballarines de dansa contemporània volen crear una coreografia sobre els límits entre normalitat i bogeria i conviden a tres dones diagnosticades amb un trastorn mental a participar en el seu procés de creació. Volen saber què implica rebre un diagnòstic psiquiàtric i fins a on pot arribar el tractament. Les sis dones passen juntes uns dies màgics en una casa rural a Euskadi on assagen, parlen de fàrmacs, deliris, solitud i suïcidi.

Direcció: Maiol Virgili, Marta Espar

Repartiment: Amaiur Luluaga, Montse Àlvarez, Clàudia Gómez, Itziar Vaquero, Maria Manonelles, Alba Coll

Scheduled Programació Cultural Espai de Lleure Activitats
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa