La Cambra a la fresca: Èlia Bastida Trio

El divendres 19 de maig a les 19 h i a les 20.30 hores descobrirem la música d’Èlia Bastida Trio. Gaudiu de l’estiu a la fresca amb la millor música a l’interior de l’Ateneu, per fugir de la pluja! Les entrades estan esgotades però et pots inscriure a la llista d’espera!

Jazz i bossa nova

Com a gran referent dels violinistes de jazz, el nom de Stéphane Grappelli acompanya l’Èlia Bastida des dels seus inicis. Amb el llançament del disc “Tribute to Stéphane Grappelli”, ha volgut donar la seva mirada particular sobre aquest músic que defineix com líric, apassionat, virtuós, tècnic, detallista i romàntic.

La multiinstrumentista Èlia Bastida és considerada com una de les millors violinistes de jazz a nivell mundial, ha recorregut diversos països des de ben jove. Primer com a membre de la Sant Andreu Jazz Band i ara com a líder del seu propi trio i quartet. Ha tingut el plaer d’actuar i gravar amb músics com Scott Hamilton, Joel Frahm, Joe Magnarelli, Dick Oatts, John Allred, entre d’altres i ha actuat a Suïssa, Suècia, Holanda, Dinamarca, Itàlia, França i a l’Índia.

Èlia Bastida violí i veu

Josep Traver guitarra

Joan Chamorro contrabaix

Ho organitza: Ateneu Santcugatenc

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar per la web o de forma presencial des des del 5 de maig, a excepció de les persones sòcies de l’entitat que tindran uns dies de preferència i ho podran fer des del 2 de maig.

Scheduled Activitats
Ateneu Santcugatenc Mapa